Every Moment is an Opportunity - Blog by Ulla Suokko WiseWoman.pe

Jokainen hetki on mahdollisuus

Mikä on värähtelysi juuri nyt?

Mitä jos maailmankaikkeus kutsuu Sinut tanssiin, leikittelemään ja kokemaan tietoisen luomisen salaisuuden?

Hengitä syvään maan energiaa jalkapohjiesi kautta.
Hengitä syvään taivaan energiaa päälakesi kautta.
Tunne kuinka selkärankasi suoristuu ja täyttyy valolla.
Kuvittele vapauden tila sydämessäsi. 

Mahdollisuuksien matriisi

Anna itsellesi tilaa pysähtyä, tuntea, tietää. Tilaa valita. Tilaa luoda uusia ajatusmalleja, jotka saavat Sinut tuntemaan itsesi kevyeksi ja kevyemmäksi. Tilaa mennä sitä kohti mitä haluat elämässäsi luoda. Tiedäthän, että Sinulla on valta ja voima kertoa tarinasi juuri niin kuin haluat. Kaikki mikä keventää ja kaikki mikä saa Sinut voimaan paremmin, kohottaa värähtelyäsi. Ja värähtelyn kohotus muuttaa mahdollisuuksien matriisin.

Tyhjäys: Katso ylös ja hengitä

Jos huomaat vanhan, rajoittavan ajatuksen, näe se lempeydellä ilman tuomitsemista. Ja valitse uusi ajatus. Usein ajattelemme, että olemme jumissa todellisuuden kanssa, tai toivimme, että joku pelastaisi meidät, tai muutuisi puolestamme. Annamme oman voimamme pois. Se laskee värähtelyämme heti. Tyhjäys ja uudelleen asennus: Katso ylös ja hengitä syvään. Ota tavaksesi kiittää itseäsi, tukea itseäsi, hyväksyä itsesi ja kunnoittaa itseäsi kaikessa mitä teet. On loppujen lopuksi helppoa luoda ja manifestoida, mutta se vaatii lempeää huomiota, tietoisuutta ja rehellistä ajatusten ja tunteiden inventaariota.

Lempeys on avain

Kun on vaikeaa kannattaa olla yrittämättä kiivetä koko vuorta yhdellä kertaa, vaan sen sijaan ottaa pieniä jokapäiväisiä askeleita, käytännöllisiä askeleita, läsnäollen, kuulostellen, oppien, rakkaudella, pehmeästi. Muista, että et ole yksin ja tukea on aina saatavilla.

 

Jokainen hetki on tilaisuus pysähtyä ja valita ja muuttua. Jokainen hetki on luomisen hetki, ovi, mahdollisuus, kutsu. Voimasi on siinä, että olet läsnä omassa tietoisuudessasi sisällä omassa kehossasi linjassa sielusi ja oman polkusi totuuden kanssa. Totuus on, että olet paljon suurempi kuin olet koskaan voinut kuvitella. Maa ja taivas tukevat Sinua. Energia, joka luo maailmoja virtaa lävitsesi. Sinä olet se. Se on Sinä.

Every moment is a possibility to pause and to choose and to change. Every moment is a moment of creation, a doorway, an opportunity, an invitation.  Your power lies in being present within your own consciousness, within your own body in direct alignment with the truth of your unique path, with the truth of your soul, if you may. The truth is that you are way greater you ever thought possible. The earth and the heavens support you. The energy that creates universes flows through you. You are it. It is you.

Ole oma totuutesi.
Ole oma lupasi.
Ota elämäsi ja voimasi haltuusi.

Nyt.

Ota yhteyttä, jos voin olla avuksesi.